Java Developer, Technology (Brussels)

Bedrijf

 

Wereldwijd gerenommeerd technologiebedrijf is op zoek naar een gedreven developer voor JAVA-projecten. Ze zijn gespecialiseerd in on-site implementatie van ICT-producten  en -diensten, met een specialisatie in het leveren van projecten binnen de publieke sector (Vlaamse Overheid).

 

Functie

Samen met een gedreven team ben je verantwoordelijk voor de implementatie van producten en services op maat van de verschillende samenwerkingspartners. Het is bijgevolg vanzelfsprekend dat je graag klant- en resultaatgericht werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. In een Young Graduate programma krijg je samen met leeftijdsgenoten de kans om met getalenteerde IT'ers samen te werken en bijzonder veel bij te leren in een aangename werksfeer.

 

Je belangrijkste verantwoordelijkheid zal eruit bestaan om webapplicaties en -platformen in Java te ontwikkelen en ondersteunen, in kader van projecten bij de Vlaamse Overheid. Je zal ook kennis opbouwen in verschillende tools en nieuwe technologieën. Je ervaring in analyse, architectuur en testing en je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en dynamische organisatie. Je zal voornamelijk werken in Brussel, maar als de gelegenheid zich voordoet, kan je gevraagd worden om betrokken te worden in projecten die op een andere locatie lopen. De projecten duren gemiddeld 6 maanden tot 3 jaar en bieden je de ideale gelegenheid om je development kennis verder te ontwikkelen!

 

Profiel

  • Je hebt een passie voor IT: je zal werken in één van grootste IT-bedrijven ter wereld!
  • Je bent bereid om in Brussel, bij de Vlaamse Overheid, te werken;
  • Je beschikt over voldoende technische en interpersoonlijke skills om te assisteren bij de implementatie van oplossingen in IT-omgevingen van klanten;
  • Je programmeert het liefst in Java en bent vertrouwd met OO programming;
  • Je werkt graag volgens de SCRUM-principes;
  • Je bent communicatief sterk (zowel verbaal als geschreven);
  • Je leert graag en snel bij;
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

 

Interesse?

Wil jij lid worden van deze organisatie in volle groei? Aarzel dan niet om jouw CV te uploaden of door te sturen naar Crossbridge, eva@crossbridge.be

Solliciteer nu!