FAQ

Ik ben pas afgestudeerd of studeer binnenkort af. Wat kan Crossbridge voor mij doen?

Wat kan Crossbridge voor mijn bedrijf doen?

Hoe verloopt het matchingsproces?

Kan ik naast de trainingssessies ook persoonlijke begeleiding krijgen?

Met welke bedrijven werkt Crossbridge samen?

Is een eventuele match met een bedrijf vrijblijvend?

Wat kan ik verwachten van een workshop/tweedaagse trainingssessie?

Hoeveel rekenen jullie aan voor jullie diensten?

 

Ik ben pas afgestudeerd of studeer binnenkort af. Wat kan Crossbridge voor mij doen?

Crossbridge richt zich tot laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden. Waarom? Omdat wij steevast geloven in jong talent zoals jij!
Ben je op zoek naar een job? Upload dan hier jouw cv en vind je droomjob!
Benieuwd naar je eigen sterktes en hoe je ze kan benadrukken? Dan zijn onze interactieve workshops geknipt voor jou. Bekijk het aanbod hier!
Tijdens een individueel gesprek bekijken we samen met jou je verwachtingen en voorkeuren en gaan we na welke bedrijfscultuur past bij jouw persoonlijkheid. Als kers op de taart trachten we je te introduceren bij een geschikt bedrijf binnen ons uitgebreid netwerk. Kortom, Crossbridge doet méér dan je enkel voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Wij helpen je aan de job van je leven.

 

Wat kan Crossbridge voor mijn bedrijf doen?

Crossbridge is de beste matchmaker tussen studenten en de bedrijfswereld. Wij gaan op zoek naar een perfecte balans tussen de cultuur, visie en waarden van bedrijven enerzijds en de persoonlijkheid en voorkeuren van jonge talenten anderzijds. 
Vooraleer we onze zoektocht naar het juiste talent aanvatten, analyseren we eerst de bedrijfscultuur, strategie en toekomstplannen van jouw organisatie. Deze informatie helpt ons vervolgens om zeer gericht op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat: getalenteerd, ambitieus, gemotiveerd en met de juiste attitude en persoonlijkheid voor jouw organisatie.
Het geheim van ons succes? Een persoonlijke aanpak, advies op maat en een doorgedreven kennis van ons netwerk en de arbeidsmarkt. 

Hoe verloopt het matchingsproces?

Wij gaan op zoek naar een perfecte balans tussen de cultuur, visie en waarden van bedrijven enerzijds en de persoonlijkheid en voorkeuren van jonge talenten anderzijds. Het is belangrijk dat pas afgestudeerden terecht komen in een omgeving en waar ze hun passie en kennis kunnen delen en verder ontwikkelen, een omgeving waarin ze zich thuis voelen.

 

Kan ik naast de trainingssessies ook persoonlijke begeleiding krijgen?

Uiteraard! Als je onze tweedaagse training hebt gevolgd, is dit zelfs volledig gratis. Tijdens een individueel gesprek bekijken we samen met jou je verwachtingen en voorkeuren en gaan we na welke bedrijfscultuur past bij jouw persoonlijkheid. Als kers op de taart trachten we je te introduceren bij een geschikt bedrijf binnen ons uitgebreid netwerk. We geven je enkele waardevolle sollicitatietips en blijven jouw contactpersoon voor vragen of praktische tips tijdens de hele sollicitatieprocedure.

 

Met welke bedrijven werkt Crossbridge samen?

Crossbridge heeft een uitgebreid netwerk aan grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland. Deze zijn actief in verschillende sectoren zoals logistiek, marketing, telecom, informatica, consultancy, financiële dienstverlening of de farmaceutische industrie.

 

Is een eventuele match met een bedrijf vrijblijvend?

Ja. Je kan je cv doorsturen, een workshop of trainingssesie volgen en persoonlijke begeleiding krijgen zonder enige verplichtingen. Wanneer we samen een match voor jou vinden en jou introduceren bij één van onze samenwerkingspartners, zal de sollicitatieprocedure bij hen automatisch van start gaan. Je bent echter niet verplicht om een arbeidscontract te tekenen.

 

Wat kan ik verwachten van een workshop/tweedaagse trainingssessie?

Wil je de juiste professionele keuzes maken en de job van je leven vinden? Wij maken je wegwijs in het aanbod aan bedrijfsculturen, functies en carrièrepaden en geven je tal van persoonlijke tips die niet te googelen zijn. Onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven krijg je er bovenop, net als ons uitgebreid professioneel netwerk!
Zoek je een professionele vertrouwenspersoon en raadgever die je helpt vóór, tijdens en zelfs ná je zoektocht? Dan zijn onze interactieve workshops geknipt voor jou. Bekijk het aanbod hier!

 

Hoeveel rekenen jullie aan voor jullie diensten?

Onze diensten zijn volledig gratis voor studenten, maar aan onze samenwerkingspartners wordt een vast tarief aangerekend. Vraag vrijblijvend informatie via info@crossbridge.be.